Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

 

Nailstudio Tamara

Ingeschreven bij de K.V.K te Lelystad onder nummer 32151708

 

Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Betaling kan geschieden door overschrijving

 

Goederen die via overschrijving vooraf worden voldaan, worden pas verzonden na bijschrijving van het volledige factuurbedrag op de betaalrekening van Nailstudio Tamara

 

Bestellingen en leveringen worden voldaan op basis van de algemene Europese wetgeving ten aanzien van verkoop op afstand. Indien de bestelling niet aan uw wensen voldoet dan kunt u de bestelling retourneren tot maximaal 14 dagen na aanschaf van het betreffende product. De kosten voor retourneren zijn voor de koper.

 

Alle producten die door Nailstudio Tamara aangeboden worden, zijn zo volledig mogelijk en ter goeder trouw beschreven. Afwijkende kleuren of dergelijke vallen niet onder onze verantwoordelijkheid.

 

Onze producten worden op onze website aangeboden zolang de voorraad strekt. Nailstudio Tamara doet haar best zo dat alle door u bestelde producten beschikbaar zijn. Het kan echter gebeuren dat een artikel niet op voorraad is; in dat geval informeren wij u zo snel mogelijk, en kunt u uiteraard beslissen uw bestelling kosteloos te annuleren.

In ieder geval kan Nailstudio Tamara niet aansprakelijk gesteld worden voor voortvloeiende schade, die ontstaat door het niet voorradig zijn van een product.

 

Wanneer u bij Nailstudio Tamara een bestelling plaatst, is het uiteraard noodzakelijk dat u ons gegevens verstrekt, die wij nodig hebben om het product bij u te doen aankomen. Uw gegevens zullen NIET aan derden gegeven worden.

 

SEO

Powered by